(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Uw Slager

 

Het assortiment van uw slager Molendijk.

Voor overheerlijk en eerlijk vlees kunt u bij ons terecht. Wij tonen u een selectie van ons assortiment. Voor gewoon vlees en ons gemarineerd vlees en specialiteiten. Voor het bereiden van het vlees en overige vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Met ons vlees verrast u uw gasten aan tafel.

Laat u inspireren door onze recepten en kookvideo's.

Rundvlees

Het rundvlees van uw slager Molendijk is met vakmanschap en passie voor het vak voor u geselecteerd. Het rundvlees komt van boeren uit Nederland, die hun vee diervriendelijk houden.

Een topkwaliteit stukje rundvlees: vers, smaakvol, mals & met liefde afgesneden.

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak,waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. De vakman selecteert wat u op tafel wenst: een varkenshaasje, spareribs, een boerencarbonade of een mals filetlapje.

Wij helpen u graag met uw keuze.

Kip specialiteiten

Of u nu een hele kip wilt bereiden of kipfilet, kipdrumsticks of schnitzels, kippenvlees kan op vele manieren bereid worden. U kunt bij ons ook terecht voor gegrilde kipproducten zoals drumsticks, borrelhapjes en kip hotwings. Kip op stok, kipfilet du Paris, kipsaté en kipkrokant schnitzels zijn de gemarineerde specialiteiten. 

Met onze vleeswaren heeft u een heerlijk belegde boterham, of gewoon lekker een stukje uit het vuistje bij een gezellige avond.

 

Buitenlandse vleeswaren

En wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren. We halen speciaal voor u de beste vleeswaren? Worstsoorten en delicatessen uit onder andere Spanje en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet.

Een traktatie voor uzelf en voor uw gasten!
 

Onze salades en patésoorten

Heerlijk voor op brood, op toast of als een maaltijd. U kunt uw keuze maken uit een ruim assortimiment aan patés en salades, zoals filet american, rundvlees salade of kipkerrie salade. Een lekker stukje leverworst of grillworst kunt u ook als borrelhapje gebruiken. Zo zet u altijd een lekker hapje op tafel.

Soep

Onze huisgemaakte soepen bereiden wij met verse ingrediënten. U heeft een uitgebreide keuze uit een liter of halve liter verpakking. Lekker makkelijk en bijzonder smakelijk.

Maaltijden

Wij bereiden voor u kant en klare maaltijden. Verse ingrediënten met zorg voor u bereid.

We hebben een ruime keuze uit seizoensmaaltijden.

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Uw Slager Molendijk

Winkelcentrum De Akkerhof - Winterakker 2
3206 TG Spijkenisse
0181637258

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit