Bavet

De Bavet wordt ook wel een vanglap genoemd. Het heeft een wat grovere structuur, maar des te meer smaak. Het is een stuk vlees met een stevige beet,  je moet er iets harder op kauwen.

Doordat de Bavet ontzettend veel smaak heeft, hoef je er maar weinig mee te doen. Kort aangebraden in een klontje boter met een beetje peper en zout, steelt hij de show aan tafel en al helemaal, wanneer je het na het bakken tien minuutjes laat rusten in een oven op 100 graden. Snijd het vlees op de draad (dus niet met de draad mee) en serveer met zelfgemaakte frietjes en een salade.

Bij Uw Slager Molendijk wordt de Bavet gerijpt, is sterk doorbloed, waardoor het een speciale smaak heeft.

Uw Slager Molendijk

Winkelcentrum De Akkerhof - Winterakker 2
3206 TG Spijkenisse
0181637258

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit