Wat is Dry Aged vlees

Het vlees van onze Maas Rijn IJssel runderen wordt in onze speciale kasten gerijpt. Na minimaal 5 weken rijpen heeft u een bijzonder smakelijk stuk vlees. Bijzonder lekker met onze kaantjes jus.

Het vlees wordt in deze kasten op een constante temperatuur en luchtvochtigheid gehouden.

Er vormt zich een korst om het rundvlees, waardoor het vlees wordt beschermd tegen bacterien.
Het vocht in het vlees droogt in en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af. Na het rijpen snijden we de korst eraf en kunnen wij u een mooi dieprood en bijzonder smaakvol stuk rundvlees presenteren.

Wij hebben voor u de Dry Aged Entrecôte en de Côte De Boeuf, Tomahawk, etc.

In onze winkel kunnen wij u verder informeren.

 

 

De tomahawk

De Tomahawk wordt eerst een week afgehangen en daarna 2 weken vacuum gerijpt waardoor het meer smaak en malsheid heeft.

Uw Slager Molendijk

Winkelcentrum De Akkerhof - Winterakker 2
3206 TG Spijkenisse
0181637258

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit