De entrecôte is een stuk vlees uit de dunne lende van het rund en beschikt over een klein vetrandje. Dit vetrandje zorgt overigens voor de smaak!
De Maas-Rijn-IJssel ofwel MRIJ-koeien leven op de Koningshof in Berkel & Rodenrijs, waar ze ’s zomers grazen in het voedzame natuurgebied De Groenzoom. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze gewend zijn aan mensen en leiden ze een stressloos bestaan. In de winter krijgen de runderen alle ruimte in een grote, luchtige stal op stro. Ze kunnen de hele dag eten, drinken en zelfs zichzelf masseren aan de aanwezige massageborstels in de stal.
Wat maakt dit vlees nu zo bijzonder? MRIJ-rundvlees herken je onmiddellijk aan z’n fantastische malse smaak. Om deze eigen smaak te creëren, krijgen de koeien hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. Het vlees is sappig en vol en geeft een stevig mondgevoel. Voor de echte vleesliefhebber!
Het vetrandje zorgt voor een heerlijke authentieke smaak!