Dry aged rundvlees is echt iets bijzonders. Tijdens het droogproces wordt het vlees gerijpt, zodat er nog meer smaken ontwikkelen. Doordat het vlees donkerder wordt aan de buitenkant, gaat u voor een maximale smaak.
Het vlees van onze Maas Rijn IJssel runderen wordt in onze speciale kasten gerijpt. Na minimaal 5 weken rijpen heeft u een bijzonder smakelijk stuk vlees. Bijzonder lekker met onze kaantjes jus. Het vlees wordt in deze kasten op een constante temperatuur en luchtvochtigheid gehouden. Er vormt zich een korst om het rundvlees, waardoor het vlees wordt beschermd tegen bacteriën. Het vocht in het vlees droogt in en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af. Na het rijpen snijden we de korst eraf en kunnen wij u een mooi dieprood en bijzonder smaakvol stuk rundvlees presenteren.
Wij hebben voor u de Dry Aged Entrecôte en de Côte De Boeuf, Tomahawk, etc.
Wij informeren u graag verder in onze winkel.